IUCOSOFT | Despre noi

Despre serviciile noastre

De ce să ne alegi pe noi?!

“ Ne dedicăm cu pasiune în activitățile pe care le desfășurăm. ”

Calitate

IUCOSOFT oferă servicii și produse IT doar de calitate.

Servicii Constante

Oferim servicii constante, calitative clienților noștri în domeniul utilizării inteligente, raționale, înalt morale și culturale a tehnologiilor informaționale moderne avansate.

Încredere

Lucrăm pentru clienții noștri ca pentru sine, fapt ce generează încredere și înțelegere în relațiile de afaceri.

 

Instruire Eficientă

Mărim numărul de oameni împliniți, mulțumiți de realizările proprii, atinse ca rezultat a cunoștințelor profunde, obținute în urma serviciilor de instruire oferite de noi.

În pas cu Tehnologiile

Permanent în pas cu cele mai noi tehnologii, pe care le aplicăm în proiectele dezvoltate și le încardrăm în orele de instruire.

Applicații Inteligente

Dezvoltăm applicații software inteligente (web sau mobile) cu tehnologii avansate Java, care să corespundă necesităților afacerii dumneavoastră.

Flexibilitate

Adaptăm programul de studii conform necesităților firmelor angajatoare, astfel încât dumneavoastră să primiți cele mai relevante cunoștințe.

Profesionalismul

Profesionalismul nostru se bazează pe educația continuă a fiecăruia din noi, pe comunicarea și atitudinea pozitivă, acestea fiind cheia succesului în afaceri.

Inteligență și bunăvoință

Inteligența, bunăvoința, onestitatea sunt caracteristici pe care le oferim clienților noștri. Muncind cu sârguință la proiectele clientului așteptăm ca răspuns aprecieri demonstrate și atitudini pozitive.

Java pentru fiecare!

IUCOSOFT. Invățare cu pasiune. Programare din plăcere.

Alege IUCOSOFT pentru a cunoaște, a te antrena în programare, a învăța să gândești ca un programator Java. Alege o viață fără plictiseală.

Instruire? Dezvoltare software?

Contactează-ne

IUCOSOFT. Instruire și dezvoltare.

Succesul dumneavoastră este succesul nostru!