IUCOSOFT | Testimoniale

Ce spun clienții noștri despre noi

"Toate-s vechi și noua toate..." (M. Eminescu)

Iurie Coropceanu

TRAINER

28-09-2011

Mulțumesc fiecărui pentru faptul ca a scris sau va scrie sau macar se va gândi de bine despre consultatiile Java pe care le ofer. Sper și sunt sigur de rezultat, de impactul practic pozitiv asupra carierei ficăruia din ei a acestor consultații.

Vicol Diana

Absolvent Java EE

01-04-2020

Am participat la cursurile Iucosoft fiind studenta la specialitatea IT. Avînd foarte putine abilități in domeniu la acel moment, am simțit că am nevoie de ceva bazat mai mult pe partea practică. Pe lîngă faptul că cunoștințele acumulate la Iucosoft m-au ajutat enorm pe parcursul studiilor universitare, am căpătat si destulă experiență pentru a obține un loc de munca in domeniu. Echipa de predare e dedicată in totalmente, astfel, doar cei fara interes nu ajung la destinația propusă. Cu Iucosoft ajungi #fromZeroToHero!

Niculin Victor

Absolvent Java EE

01-05-2019

Sunt System Administrator, am venit la cursurile IUCOSFT pentru a privi cu alti ochi domeniul IT. In urma cursurilor am inteles ce inseamna o aplicatie, care este ponderea ei si cit de atragator este sa scrii cod. Care mai tirziu bucata cu bucata se transforma in ceva frumos - numita aplicatie. Domeniul IT este unul din cele mai largi domenii de astazi unde fiecare poate sa-si incerce puterile. Recomand tuturor cursurile IUCOSFT ca fiind o temelie foarte buna in viitorul carierei dvs.

Untilov Andrei

Absolvent Java EE

20-04-2019

Fiind student al UTM am avut interesul de a extinde cunostintele in domeniul programarii si anume in limbajul Java. Urmind recomandarea abslventei domnului Iurie Coropceanu, am studiat Java in cadrul cursurilor oferite de IUCOSOFT si am acumulat cunostintele fundamentale necesare pentru a avansa in domeniul IT. La moment activez in calitate de Junior Developer in cadrul companie ICS INDRA SISTEME SRL.

Ungureanu Petru

Absolvent Java EE

01-10-2018

Sunt foarte mulțumit că am avut posibilitatea de a absolvi cursurile de la IUCOSOFT. Domnul Iurie este un profesor foarte talentat, căruia îi pasă nu doar să transmită informația studenților, dar și să se asigure că ea a fost însușită de aceștia. Când am început cursurile, D-nul Iurie a zis că a făcut cursurile pentru persoanele care doresc să-și schimbe domeniul de activitate în IT, lucru care a fost demonstrat, fiindcă majoritatea din grupă noastră (inclusiv și eu) lucrează la moment în acest domeniu. Pot să adaug, că am primit consultație nu numai în cadrul orelor de cursuri, dar și în afara acestora. Astfel prin instruirea corectă am putut face alegerea corectă.Mulțumesc!

Gribincea Sergiu

Absolvent Java EE

26-09-2018

Cursuri minunate. Profesor experimentat care poate și înțelege cum sa redea materialul astfel încît să fie pe înțelesul tuturor. Și cel mai important, o atmosferă degajată și prietenoasa, care te face sa te întorci la Iucosoft chiar și după finisarea cursurilor. Mulțumesc pentru cunoștințele care le-ați oferit domnule Iurie.

Fortuna Mircea

Absolvent Java EE

25-09-2018

Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai complexe cursui Java, cursul a fost predat la un nivel înalt, intensiv și bine structurat cuprinzând cele mai utilizate frameworkuri Java din industria.

Sîrbu Dan

Absolvent Java EE

28-06-2018

Dupa finisarea cursurilor am fost angajat în compania unui prieten care la fel a finisat cursurile IUCOSOFT. De la el am aflat de oportunitatea de a mă familiariza și învăța limbajul de programare Java. La cursurile IUCOSOFT mi-a fost foarte ușor să înțeleg Java și să aplic cunoștințele în exemple practice. Domnul Coropceanu a dat dovadă de profesionalizm și pasiune pentru ceea ce face în timpul orelor și mi-a inspirat încredere în forțele proprii. Datorită experienței acumulate la aceste cursuri sunt capabil să fac față sarcinilor ce țin de programare Java. Sirbu Dan

Pînzaru Daniela

Absolventă Java EE

06-09-2017

Imi finsasem deja cursurile de la Facultate, Matematica Aplicata, lucram in domeniul vinzari si ma gindeam ce viitor as vrea eu pentru mine, am decis sa fac studiez programarea si am aflat de Iucosoft, de Domnul Iurie, care e un profesor de aur, asculta fiecare idee, iar daca are o idee mai bun ate ajuta sa o duci la final. Dupa 2 luni de la finisarea cursului de Java Web EE am fost angajata in cadrul companiei Orange Systems si sunt foarte recunoscatoare echipei Iucosoft.

Şargarovschi Natalia

Absolventă Java EE

28-08-2017

Dl Iurie e un trainer care nu doar te ajută să îți definești obiectivele, ci te ajuta sa le atingi și să primești cu brațele deschise tot efortul pe care îl presupune drumul. Ce inseamnă IUCOSOFT dincolo de consultațiile Java ? IUCOSOFT e locul de unde nu mai “pleci” pentru că poti sa revii dupa idei, support, sfat , revii pentru o vorbă bună spusă cu măiestrie sau și mai des revii prin reevocarea subtilităților care te motivează de fiecare dată. IUCOSOFT e profesionalism si experiență !

Baidauaz Andrei

Absolvent Java EE

12-08-2016

Citiva ani in urma a inceput sa ma atraga profesia de programator. Neavind careva cunostinte in domeniu, am inceput singur sa studiez limbajul Java. Periodic fusesem chemat si la inerviuri dar fara mare succes. La un interviu o companie mi-a recomandat cursurile de la Iucosoft, in acel an ei au oferit 3 locuri de munca baetilor ce au finisat cursurile de la Iucosoft. Acest fapt si ma convins, ca Iucosoft isi merita reputatia. Acum dupa cursuri de Java SE si EE, uitindu-ma in urma si comparind cunostintele de acum si cele ce le aveam inainte de curs, inteleg ca toate investitiile de bani si timp sau rascumparat dublu. Cheia succesului companiei Iucosoft nu sunt doar cunostintele D-lui Iurie, ci si maiestria lui de a preda, ceea ce se intilneste foarte rar!

Graur Efim

Absolvent Java EE

31-05-2016

Lucram ca System si Network Administrator dar simteam nevoia de ceva mai intens si dinamic. De Iucosoft am aflat de la colegii mai seniori care in trecut au facut cursuri cu Domnul Iurie si au ramas cu un bagaj enorm de cunostinte si extrem de satisfacuti de cursuri. La Iucosoft am facut cursul de Java SE si EE am acumulat o baza solida in Limbajul Java si multe best practices in programare, la cursuri am cunoscut multi oameni de treaba si pe parcurs am devenit prieteni buni, Cursurile sunt foarte intense extrem de informative predate de un om cu experienta bogata in pedagogie. Eu dupa cursuri m-am certificat in Java SE la Oracle si dupa citeva interviuri tehnice deja sunt full time Java Developer la minunata companie Endava. Recomand Iucosoft la oamenii care au o chemare si pasiune pentru programare si au curajul sa faca o schimbare in viata.

Vozian Mihai

Absolvent Java EE

20-01-2016

Pina a incepe sa studiez limbajul de programare Java, am programat un timp scurt in php. La Iucosoft ma adus dorinta de a studia un limbaj de programare mult mai complex, stabil, mai apreciat si nu in ultimul rind mai bine remunerat. Datorita cursurilor iucosoft am obtinut foarte rapid cunostintele necesare. Un avantaj deosebit reprezinta faptul ca studiile care se fac acopera cerintele examenelor de certificare Oracle Certified Associate si Oracle Certified Professional. As recomanda cursurile iucosoft celor care intradevar au ca scop angajarea ulterioara ca java developer, si totodata inteleg ca, cheia succesului reprezinta dorinta si efortul de a studia. La moment dupa parerea mea nu exista alte cursuri care pot concura cu cele oferite de Iucosoft.

Draguțan Andrei

Absolvent Java EE

20-01-2016

Dupa ce am absolvit facultatea de Calculatoare a UTM-ului, am inceput sa-mi caut un job in domeniul programarii.Am fost la citeva interviuri si am inteles ca cunostintele din facultate nu erau de ajuns.Printr-o recomandare a unei profesoare de la facultate(care a urmat si ea cursurile domnului Coropceanu si care acum lucreaza ca java developer) am ajuns la aceste cursuri. Eventual mi-am facut inca o pasiune-JAVA. Regret un singur lucru, ca nu am dat de Iucosoft inca din anul I. Vreau sa zic ca dumnealui are un plan de predare ft bine gindit si accesibil pentru fiecare. Important e sa vreti! Succese la toti!

Liogchii Sergiu

Absolvent Java EE

14-10-2015

Te afli pe acest site din motivul că vrei să înveți să programezi și ești confuz pe care din următoarele căi să o alegi: să înveți de unul singur, să faci cursuri la alte companii sau să urmezi cursurile în cadrul firmei IUCOSOFT. Învățatul în mod individual nu e o alegere rea, însă asta îți va lua foarte mult timp. Poți să mergi să studiezi într-o altă companie, însă te asigur că eficiența studiilor va fi mai mică decât la Iucosoft. De unde știu asta? Am să te rog să citești mai întâi CV-ul trainerului Iucosoft, dl Iurie Coropceanu, după care te întorci înapoi pe această pagina și citești atent toate referințele. Vei observa că acestea nu sunt istorii simple scrise frumos doar ca să prindă la public. Acestea sunt niște trăiri, niște povești de succes ale absolvenților cursurilor Iucosoft. Dacă te decizi să le urmezi și tu, vei beneficia de mai multe lucruri precum: studierea practică a limbajului de programare Java și a tehnologiilor bazate pe acesta; exersarea zilnică prin programare constantă; suportul și ajutorul permanent al trainerului; realizarea unui proiect spre finalul cursului; pregătirea pentru certificarea OCJP, etc. Cât despre dl Iurie, pot să spun că nu e doar un simplu trainer, el e un îndrumător, un mentor excepțional, care te susține și te inspiră mereu prin felul său de a fi dar și prin atitudinea lui de învingător. Îi voi fi recunoscător mereu pentru asta! Ție însă n-am decât să-ți doresc multă baftă în toate începuturile și să îți decizi chibzuit viitorul.

Pîntea Aurel

Absolvent Java EE

22-01-2015

Am venit în programare cu un scop mare: să-mi realizez ideile cu privire la două proiecte: unul Desktop, iar altul Web. Primul l-am realizat cu succes. Al doilea proiect, Web, este în proces de finisare şi pregătire pentru lansare. Domnul Iurie Coropceanu are un spirit de învingător pe care reuşeşte să mi-l inspire împreună cu cunoştinţele de bază în programarea Java. Cel mai important ce-mi oferă IUCOSOFT - este atitudinea că totul e posibil. Folosind acest principiu, sunt convins că-s capabil să studiez şi să pătrund esenţa oricărui subiect în programare. Astfel, atmosfera de la IUCOSOFT a contribuit enorm la reuşita mea curentă: de a finaliza un proiect Web înainte ca cursurile de Java EE să înceapă. Sunt recunoscător Domnului Iurie Coropceanu pentru susţinerea şi cutezanţa sa.

Dodon Victor

Absolvent Java EE

15-08-2014

Fiind la universitate am inceput sa studiez Java, insa la universitatea material nu era deajuns, deci am decis sa caut unde sa imi aprofundez cunostintele. Cautind pe internet cursuri Java, am gasit compania Iucosoft, la care si m-am inscris si nu regret. Datorita d-lui Iurie Coropceanu am aflat ce poate cu adevarat Java si cit de interesant e sa faci proiecte. Va indemn si pe restu care aveti dubii despre cursuri sa veniti si o sa ramineti multumiti!

Palii Diana

Absolventă Java EE

01-07-2014

Dintotdeauna mi-am dorit să pot programa, să dezvolt aplicații reale, care să fie utile și să fie folosite în viața de zi cu zi. Nivelul pe care il aveam dupa absolvirea facultatii FCIM nu a fost deajuns. Iucosoft mi-a oferit șansa să fac practica și mi-a acordat consultanță, acum am fost acceptată la Endava la internship. Țin să-i mulțumesc mult dl-lui Iurie Coropceanu pentru timpul acordat și pentru cunoștințele practice pe care mi lea oferit.

R Ghenadie

Absolvent Java EE

08-05-2014

Datorita domnului Iurie Coropceanu am aflat ce inseamna si ce poate cu adevarat Java. Acuma sunt la Iucosoft la practica, pregatirea pentru angajare

Țîlea Corina

Absolventă Java EE

08-04-2014

Fiind in clasa 11-a, incepeam sa ma gindesc la o viitoare profesie...printre cele mai bune optiuni ale mele a fost din totdeauna: Programarea, despre care desi nu stiam prea multe (prin asta am in vedere doar putin Pascal), imi parea cv interesant. Auzind despre cursurile oferite de Iucosoft, m-am inscris la ele astfel odata cu clasa 11-a am inceput si cursurile de JAVA SE. Cu ajutorul profesorului am patruns in aceasta lume: JAVA, care am gasit-o chiar mai interesanta decit ma asteptam eu. La finele cursului SE am facut un Proiect Desktop ce permite intelegerea, invatarea si testarea cunostintelor asupra unor teme din fizica, intilnite in clasa 11-a. Acum sunt la finele celui de-al doilea curs urmat la Iucosoft- Java Web EE, si deja ma pot lauda cu un site(primul meu site)- filme.iucosoft.com indeplinit sub coordonarea profesorului. Aduc mii de multumiri domnului Iurie Coropceanu pentru profesionalismul, rabdara, sprijinul acordat, si calitatile pedagogice de care a dat dovada, pentru metodele eficiente de predare, si pot sa spun cu mana pe inima ca recomand aceste cursuri oricui vrea sa faca parte din lumea JAVA. Multumesc Mult Domnul Iurie Coropceanu!

Doina Eugen

Absolvent Java EE

30-10-2013

Dorința de a lua calea ”programării” mi-a apărut după ce am lucrat mai bine de un ca QA. Mi-am dat seama că development-ul prezintă mult mai multe provocări - ceea ce nu te face să te plictisești deloc :) Inițial nu eram sigur în privința limbajului pe care să-l aleg. Dar fraza pe care mi-a zis-o un prieten - ”Java is everywhere” m-a făcut să mă hotărăsc și tot la îndemnul aceluiași prieten m-am înscris la cursurile domnului Coropceanu. Tind să-i mulțumesc domnului Iurii pentru bazele pe care mi le-a ”clădit” în domeniul programării Java, baze care m-au ajutat ulterior să mă angajez ca Java developer.

N Maxim

Absolvent Java EE

08-10-2013

În școală mi-a plăcut lecțiile de informatică, chiar am ajuns la aceea că am procurat și o carte de Delphi, însă așa și nu am mai ajuns să o citesc, fiindcă am fost influențat de alte persoane să mă orientez spre domeniul economie. Astfel am absolvit ASEM -ul, facultatea Business și Administrare, chiar și un an la masterat, dar cum și m-am așteptat în zadar, nu am mai putut găsi un post de muncă normal. Astfel am început să caut niște cursuri de programare, ajungând pe www.iucosoft.com, cursuri JAVA organizate de Iurie Coropceanu. În urma cursurilor, care au fost simple de înțeles și cuprind o mulțime de exemple practice, m-am apucat de programat. Am fost primit la practică în cadrul IUCOSOFT ulterior chiar și angajat. Împreună cu Dl Coropceanu am început crearea programului OfficeTemplater : www.officetemplater.com , site-ul pe care tot noi îl facem :) , aplicând în practică toate cunoștințele acumulate. Sunt foarte mulțumit de aceste cursuri și recomand tuturor doritorilor, chiar și dacă nu aveți imaginație ce reprezintă programarea, așa cum am fost și eu.

C Denis

Absolvent Java EE

11-09-2013

Am făcut cunoștința cu limbajul de programare Java în anii de studenție, însă atunci nu am apreciat adevărata importanță a cunoașterii acestui limbaj. Chiar dacă tema tezei de licență a fost "Simularea legilor fizicii în Java" ,eram sigur că o să mă angajez destul de repede ca programator Java, însă după absolvirea universității am ajuns la concluzia ca companiile IT nu angajează pe nimeni fară o cunoaștere aprofundată a unui limbaj de programare, iar din păcate facultățile oferă cunoștințe teoretice, pe cînd piața are nevoie de experiență practică. Din dorința de a obține experiență practică am apelat la cursurile Java de la Iucosoft. Chiar din primele ore de cursuri m-am convins că tot ce am învățat la facultate în cîțiva ani, aici se învață în cîteva săptămîni. Avantajele cursurilor la Iucosoft sunt învățarea practică și explicarea cît mai simplă a principiilor programării orientate pe obiecte. Imediat după absolvirea cursului de Java SE am fost angajat la Iucosoft și m-am implicat într-un proiect comercial și am avut posibilitate să aplic cunoștințele obținute la cursuri în proiecte adevărate. Singurul regret este că în timpul cînd eram student la facultate nu m-a indrumat nimeni să fac aceste cursuri paralel cu lectiile ca sa absolvesc universitatea cu un portofoliu bogat de cunoștințe. Recomand cu căldură aceste cursuri celor care doresc să învețe programare însă au ceva dubii sau temeri. Pentru a intra la Iucosoft nu este nevoie să cunoști programare, totul se începe de la zero și cu propria motivare si straduință veți ajunge programatori adevărați.

Gore Dumitru

Absolvent Java EE

28-06-2013

Fiind pasionat de domeniul IT am decis sa-mi perfectionez cununostintele in domeniu, avind experienta acumulata pe parcursul anilor, am ales JAVA, pe simplu motiv ca este un limbaj de programare complet orientat pe obecte, in procesul de de studu pe care lam efectuat in cadrul cursurilor IUCOSOFT sub patronajul domnului Iurie Coropceanu in caliitate de profesor si administrator al IUCOSOFT , intr-un interval de timp foarte modest am acumulat un bagaj de cunostinte si mai ales deprinderi practice foarte vast in domeniu. Vreu sa aduc sincere multumiri domnului Iurie Coropceanu pentru rabdarea si calitatile de pedagog iscusit care le-a acordat in procesul de studiu.

Ciobanu Ion

Absolvent Java EE

28-05-2013

Din ultimile testimoniale (TesteMondiale :-) ) : "Facind studii la UTM din pacate n-am avut mare atractie fata de programare, desi stiam ca asta poate fi unicul meu viitor in Moldova. Dorinta de a invata programare si de a ma realiza ca developer a aparut atunci cind am inceput a lucra ca QA engineer. Ma gindeam la un limbaj de programre care se cere pe piata; Am ales Java, dar procesul de invatare de unul singur era foarte anevoios si am hotarit sa caut niste cursuri care mi-ar da posibilitatea sa fiu angajat ca developer dupa finisarea lor. Prin recomandare am ajuns la cursurile organizate de domnul Iurie Coropceanu la sediul companiei Iucosoft. Ghidat de dumnealui am indragit si mai mult Java, am inavtat multe momente practice la care de unul singur aveam sa ajung foarte greu. Metoda de predare este unicala si extraordinar de simpla, atfel ca cele mai complicate momente in programare au devint usor de inteles si de implementat ulterior. Practic imediat dupa ce am finisat ambele nivele ale cursului Java(JSE & JEE) la Iucosoft, am fost angajat ca Java Developer la Endava. Ulterior am obtinut si certificarea OCJP1.6. Sunt profund multumit domnului Iurie Coropceanu de faptul ca m-a indrumat pe aceasta cale si mi-a demonstrat de nenumarate ori ca nu-i nimic imposibil si ca Java nu este complicata, urmind principiul promovat de Java "KISS"(Keep it Stupid Simple)."

Jardan Gheorghe

Absolvent Java EE

19-09-2012

Prima oara m-am intalnit cu JAVA acum 5 ani, imi cautam jocuri pentru mobil si permanent imi apareau logo-uri cu o "ceasca de cafea". Mai tarziu am observat in computer deseori imi cerea JAVA, dar nu intelegeam de ce, pana nu am inceput sa citesc/sa rasfoiesc din internet explicatia la ce-mi trebuie JAVA? In universitate abia asteptam sa cunosc mai detaliat, dar am invatat alte limbaje de programare care nu prea m-au lasat impresionat si am inceput sa ma interesez si sa caut cursuri ceva legate de limbajul JAVA, afland ca in prezent pe piata IT este cel mai intrebat si cel mai platit. Dand peste cursurile Domnului Iurie Coropceanu, am aplicat imediat. JAVA m-a facut sa cunosc cu adevarat programarea si anume datorita avantajelor pe care le detine fata de alte limbaje de programare. II multumesc foarte mult Domnului Iurie pentru o specializare JAVA(SE & EE) in domeniu IT, cat si pentru sprijinul acordat, rabdare, atentie, intelegere si colaborare.

Baroncea Radu

Absolvent Java EE

05-09-2012

Intotdeauna am apreciat si mi-au placut lucrurile inteligente. Am gasit ca programarea este un mod de a exprima inteligenta din plin. Am intrebat un prieten de-al meu care isi face studiile la Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica ce limbaj ar fi bine sa aleg. El m-a sfatuit sa aleg Java, deoarece este o platforma foarte populara si care permite efectuarea diverselor aplicatii. Ca urmare m-am inscris la cursurile domnului Iurii Coropceanu. Chiar din prima lectie am ramas placut surprins, deoarece lectia a fost foarte intensa si asa urma sa fie toate. La finisarea cursului, am participat intr-un proiect comercial in cadrul IUCOSOFT, fapt care ma face sa ma simt mindru de mine si sa-i fiu recunoscator domnului Coropceanu pentru cunostintele care mi le-a oferit. Din august sunt angajat la firma de soft în calitate de java developer.

Enachi Olga

Absolventă Java EE

07-08-2012

Interesul meu pentru Java a aparut din primii ani de facultate. Dupa ce am aflat despre aceste cursuri dintr-un anunt si m-am informat mai bine de la fostii studentii ai d-lui Coropceanu nu a intirziat sa apara si decizia de a le urma. Cunostintele acumulate ulterior au inceput sa devina valoroase, dovada fiind rezultatelor obtinute in urma aplicarii lor in practica. Din propria experienta pot spune ca aceste cursuri sint cu siguranta o temelie trainica pentru inceputul unei cariere in domeniul IT. In prezent sint angajata in calitate de Junior Java Developer in cadrul companiei Endava. Ii multumesc d-lui Iurie Coropceanu pentru suportul acordat, rabdare si profesionalism!

Baxan Victor

Absolvent Java EE

17-07-2012

Acum un an rascoleam net-ul cautand un curs de Java. Am gasit doar vreo 3-4 anunturi diferite. Dintre ele, doar cursul domnului Iurie Coropceanu mi-a insuflat, initial intuitiv, incredere. Am aplicat si l-am urmat, acum sunt angajat ca JavaSE Developer, sunt pe ultimii pasi de pregatire pentru certificarea SCJP6 si mi-e cu mult mai simplu sa ma orientez in acest domeniu, chiar si in studiul individual mai aprofundat al acestui limbaj si tehnologiilor pe Java. Ii multumesc mult domnului Iurie pentru aportul sau in formarea bazei mele de specialist Java, aport care cu mult rascumpara pretul cursului predat.

Noroc Sergiu

Absolvent Java EE

12-06-2011

Din curiozitate am început să învăț Java, am făcut cursuri la Iurie Coropceanu, după care am fost angajat la IUCOSOFT în calitate de programator.

Lupanciuc Dumitru

Absolvent Java EE

01-03-2011

Am avut o deosebită placere sa studiez cursul java care include cele mai relevante materiale de la Sun Microsystems și suportul prețios al profesorului.

Babii Denis

Absolvent Java EE

29-10-2010

Pot să zic că Java pentru mine a fost și este o provocare. Am descoperit-o un an în urmă și mă captează din ce în ce mai mult. Sunt sigur că are perspective uriașe și că dă viața celor mai interesante idei. Avîndu-l ca trainer pe Iurie Coropceanu, m-a ajutat mult să ajung să cunosc chestii care înainte deloc nu le înețelegeam. Mă inspiră, mă entuziasmează, imi place să lucrez în Java și sunt sigur că voi continua să fac asta mult timp. Îndată după cursul de Java Enterprise Edition (JavaEE) am fost angajat la Deveto Software, iar peste un an am fost angajat la IUCOSOFT.

Văraru Vadim

Absolvent Java EE

09-09-2010

Absolveam Universitatea de Stat și aveam nevoie de un loc pentru a-mi face practica. Locul ăsta a fost compania „Softexpert”, la care activa şi domnul Iurie Coropceanu, avînd rolul de trainer Java. La drept vorbind, în anii universităţii nu îmi plăcea deloc Java, dar informîndu-mă, am văzut că este o platformă leader în lumea aplicaţiilor de nivel „enterprise” şi asta mi-a trezit interesul. Atunci, am hotărît să studiez Java, avîndu-l ca trainer pe domnul Iurie Coropceanu. La moment activez de 2 ani la compania „Pentalog” şi am deja aproximativ 3 ani de experienţă în Java. Pot să spun cu siguranţă că merită să studiaţi această platformă, dat fiind că cea mai mare parte de aplicaţii web se implementează în Java. Îi sunt recunoscător domnului Iurie Coropceanu, pentru că m-a ajutat să îmi fac primul meu pas pe tărîmul ingineriei software.

Plugaru Radu

Absolvent Java EE

01-09-2010

Am făcut cunoștință cu Java la cursurile de Programare Orientată pe Obiecte și Grafică pe calculator predate de domnul Iurie Coropceanu la UTM. M-a fascinat de la bun început pentru că, spre deosebire de tot ce învățasem până atunci, cu Java puteam realiza aplicații complete, de la 0 pănă la 1. În mai puțin de două luni scriam deja programe cu interfață avansată, conectare la bază de date și funcționalitate complexă. În prezent folosesc Java pentru back-end al câtorva aplicații web dintre care cele mai recente sunt "Povești pentru copii" și "Blog". Deși nu mă mai surprinde, Java mă fascinează în continuare - am schimbat de mai multe ori serverul fizic, încercând mai multe continente și sisteme de operare - nu a fost nevoie să modific nici o linie de cod! :) nou: http://www.seolium.com/ro/

Bulatov Victor

Absolvent Java EE

19-04-2010

Sunt masterand la USM, specialitatea "Tehnologiile produselor software". La perfectarea aplicației soft pentru teza de masterand utilizez cunoștințele obținute în cadrul cursului de Java SE. Pentru dezvoltarea aplicaţiilor web, bazate pe tehnologii avansate Java EE (Servlete, JSP, JSTL, Struts, Hibernate, MySQL etc.), urmez cursul de Java EE web avându-l ca consultant pe Iurie Coropceanu. În plan am şi pregatirea pentru susţinerea certificărilor SCJP şi SCWCD. Sunt sigur că aceste studii mă vor ajuta mult la viitoarea angajare la serviciu... Deja de cateva luni sunt angajat la Deveto Software ca java developer

Mîță Diana

Absolventă Java EE

19-04-2010

Am aflat despre cursul dat de la un coleg și prieten foarte bun. M-a pus pe gînduri... știam exact că vreau să fac programare în viitor, iar facultatea nu-mi oferă toate cunoștintele și viziunea necesare pentru a-mi începe cariera. Din acest motiv m-am înscris la cursul de Programare JAVA SE și nu regret! Au urmat 5 luni de cursuri intensive, care la sfirșit au dat roade - am fost angajată. Acest curs a fost punctul de start în cariera mea de programator. La moment sunt angajată la Pentalog CHI, în calitate de developer JAVA EE, cu reprofilare pe C# .NET 3.5, iar cunoștintele de baza le-am obtinut anume în cadrul acestui curs.

Dercaci Ilie

Absolvent Java EE

19-04-2010

Fraza care m-a facut să aleg cursul de java a fost: "Java is Everywhere", din acel moment am decis că limbajul în care doresc să lucrez este java. Acest curs mi-a creat o bază puternica care m-a ajutat direct dupa ce am terminat să fiu angajat. La moment sunt directorul companii deveto software, dezvoltarea produselor soft in java.

Bulatov Victor

Absolvent Java EE

19-04-2010

Sunt masterand la USM, specialitatea "Tehnologiile produselor software". La perfectarea aplicației soft pentru teza de masterand utilizez cunoștințele obținute în cadrul cursului de Java SE. Pentru dezvoltarea aplicaţiilor web, bazate pe tehnologii avansate Java EE (Servlete, JSP, JSTL, Struts, Hibernate, MySQL etc.), urmez cursul de Java EE web avându-l ca consultant pe Iurie Coropceanu. În plan am şi pregatirea pentru susţinerea certificărilor SCJP şi SCWCD. Sunt sigur că aceste studii mă vor ajuta mult la viitoarea angajare la serviciu... Deja de cateva luni sunt angajat la Deveto Software ca java developer

Ilieș Dima

Absolvent Java EE

01-02-2010

Am început să fiu passionat de flash. În scurt timp am înțeles că mai am nevoie de cunoștințe de programare orientată pe obiecte. Am început să stuiez POO luând cursul de Java SE. Consultațiile lui Iurie Coropceanu mi-au ajutat destul de rapid să ma lamuresc cu principiile programării, să văd cum efectiv de utilizat teoria POO în practică. De saptămâna trecuta am fost acceptat pentru perioada de probă la o companie de soft ca Flash/Flex developer. În paralel continui cursul de Java SE și sunt decis să urmez urmatorul curs de Java EE web.